Taloyhtiön salaojaremontti, sadevesijärjestelmä, piharakentaminen sekä muut maanrakennuksen palvelut

PMP-Asennus tarjoaa taloyhtiöille salaojaremontit, sadevesijärjestelmät, piharakentamisen, maalämpöjärjestelmän asennuksen, vesi- ja viemärityöt sekä muut maanrakennustyöt. Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen remontoimiseen.

Voit olla meihin yhteydessä missä tahansa taloyhtiön maanrakennustöihin liittyvässä. Asiantuntijamme auttavat mielellään ja tekevät kattavan suunnitelman, jonka avulla pihasi saadaan kuntoon. Onnistunut kokonaisuus on helppo hankkia meiltä, sillä pystymme toteuttamaan sadevesijärjestelmien ja salaojien lisäksi piharakentamisen – aina vimosen päälle viimeisteltyihin pintoihin asti.

talo ikoni

Salaoja­remontti

Kestävät salaojat ja sadevesien poisto kaikkiin kohteisiin, myös koteihin ja taloyhtiöille.

sadevesijärjestelmä

Sadevesi­järjestelmät

Meidän osaamistamme ovat hulevesien hallittu poisto.

piharakentaminen

Piha­rakentaminen

Teemme terassit, kiveykset, tukimuurit ja muut toimivan pihan elementit.

maanrakennustyöt

Maan­rakennus

Kalustomme ja osaamisemme yhteispelillä hoituu lähes kaikki, mitä kiinteistösi tarvitsee.

Asiakkaidemme kokemuksia

Teknistaloudellisesti toimivin valinta. Asennus toimi hyvin ja aikataulussa. Lopputulos hyvä.

Kopponen, taloyhtiön edustaja, kerrostalon pihakiveyksen saneeraus, Tampere

Arvostimme monialaista osaamistanne, joka ilmeni maanrakennustöistä laattakivien asennukseen sekä terassin tekoon ja valaistuksen/sähköjen asennustöihin, niin että kokonaisuuden teko onnistui yhdeltä ja samalta yritykseltä eli teiltä. Ei tarvittu tilata monelta yritykseltä erikseen ja yksi ja sama mestari vastasi kaikista töistä.

Veli-Matti Puranen, rivitalo-osakkeen terassi- ja piharakentaminen, Tampere

Meidän mielestä työmaa sujui oikein hyvin, huolimatta yllätyksistä matkalla, jotka osoittautuivat mahdottoman hankaliksi. Siitä huolimatta sujui. Toki venyi kun jouduttiin louhimaan ja kiilaamaan kiviä irti kalliosta. Johti kuitenkin tulokseen, johon haluttiin. Kaikki saatiin valmiiksi kesän aikana niinkuin pitikin.

Tuomo Tiainen, taloyhtiön hallituksen edustaja, rivitalon salaojasaneeraus, Tampere

Tekeminen on aina sujunut, eikä poikkeusta tullut tälläkään työmaalla. Kohteella tehtiin salaojaputket sekä maan muokkausta muutenkin. Tilat olivat ahtaat ja haasteelliset toteuttaa. Urakka sujui sovitusti ja ajallaan — Erityinen maininta joustavuudesta, tekemistä rajoittivat omat aikatauluni ja saimme siitä huolimatta työt hoidettua tehokkaasti ja laadukkaasti.

Henri Kestilä, HMK Talotekniikka Oy, pienkerrostalon salaojatyömaa, Tampere

Urakka eteni aikataulussa, muutoksista voitiin sopia joustavasti, henkilöstö oli yhteistyökykyistä, palveluhenkistä ja tuntui ymmärtävä yrityksen palvelutehtävän ajatuksella, että tehdään asiakasta tyydyttävä hyvä lopputulos. Sovittu urakkahinta piti ja yllätyksenä tulleista lisätöistä voitiin sopia joustavasti ja järkevin hinnoin. Taloyhtiön kokemuksen perusteella voin suositella yrityksen palveluja. Tämä on sekä hallituksen pj:n että projektia valvoneen hallituksen jäsenen yhteinen näkemys.

Taloyhtiön puheenjohtaja, kerrostalon salaojaremontti, Tampere

Kohtuuhintainen, nopea ja työ hoitui nopeasti.

Arru, Taloyhtiön hallituksen jäsen

Valitsimme PMP-Asennuksen hyvän maineen ja hinnan takia. Valmistumisen nopeus tuli yllätyksenä, ei ehditty reagoida lisätilauksilla. Yhteistyö sujui hyvin!

Sampo, Taloyhtiön projektipäällikkö, Pirkankatu

Työ valmistui niin vikkelästi, että suorastaan hämmästyin reissusta palattuani, kun piha olikin siinä vaiheessa jo viimeistelyä vaille valmis. Työn jäljestä tuli jo naapureiltakin kehuja eikä itsellänikään
ole sen suhteen mitään huomauttamista.

Kuluttaja-asiakas, uudiskohteen piha-alueen kiveys ja tukimuuri, Kangasala

Asiakkaan tarpeet huomioitiin hyvin esim. meillä iso koira joten ulko-oven edusta hoidettiin nopeasti siihen kuntoon ettei koiraa tarvinnut kantaa ja aina pyrittiin jättämään autolle tilaa pihaan. Jos työntekijät olivat paikalla kun asiakas saapui töistä kerrottiin mitä tehty ja mitä seuraavana päivänä tehdään.

Atte Reijonen, omakotitalon salaojitus, Ylöjärvi

Työmaalla Pentti ja Ville tekivät tosi hyvää työtä ammattitaidolla, ratkaisivat eteen tulleet ongelmat, kuuntelivat meidän mielipiteitä ja tekivät kaiken hyvällä fiiliksellä.

Elina

PMP-Asennus tuntui luotettavalta, olitte asiakas ystävällisiä ja toimitte hyvin, työntekijät mukavia ja asiallisia.

Tuula

Valitsin PMP-Asennuksen, koska vakuutuin kotisivuilla olleista asiakkaiden arvioista. Työ valmistui yhden päivän aikana ja jälki oli siistiä. Parkkipaikasta tuli tasainen aiemman nurmikentän sijasta. Juuri toiveiden mukainen.

Jyrki

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Monipuoliset palvelut taloyhtiöille

Oli kyseessä sitten uusi tai vanhempi rivitalo tai kerrostalo, pystymme toteuttamaan taloyhtiön salaojaremontin tai muun korjaustoimenpiteen ammattitaidolla. PMP-Asennuksen vahvuus on, että pystymme tarjoamaan koko paketin aina sadevesijärjestelmien uusimisesta salaojiin ja piharakentamiseen.

Palvelumme taloyhtiöille


– Salaojitus
– Sadevesijärjestelmät
– Piharakentaminen
– Maalämpöjärjestelmän asentaminen
– Vesi- ja viemärityöt sekä lämpökanaalit
– Maanrakennus

Jos taloyhtiösi tarvitsee yllä olevia palveluita, voit olla yhteydessä meihin! Pystymme suunnittelemaan juuri sinun tarvitsemasi kokonaisuuden, jonka avulla teemme taloyhtiösi pihasta teknisesti sekä ulkonäöllisesti paremman.

Salaojaremontti taloyhtiölle

Toteutamme taloyhtiöille pienemmät paikkaukset kivijalan kosteudenhallintaan sekä laajat koko taloyhtiön salaojien saneeraukset. Salaojaremontti on taloyhtiölle hyödyllinen toimenpide, jonka tavoitteena on ehkäistä kosteusvaurioita ja varmistaa rakennusten perustusten pitkäikäisyys. Taloyhtiön päätös salaojaremontista edellyttää huolellista suunnittelua ja alan asiantuntemusta. Me PMP-Asennuksella tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua koko Pirkanmaan alueella. Huolehdimme siitä, että salaojaremontti toteutetaan luotettavasti ja taloyhtiön tarpeiden mukaisesti, oli kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai muu rakennus.

Salaojaremontin hyödyt ja merkitys taloyhtiössä

Salaojaremontti on olennainen osa kiinteistön kunnossapitoa. Oikein toteutettuna se suojaa rakennuksen rakenteita kosteudelta ja ehkäisee vesi- ja kosteusvaurioiden syntymistä. Taloyhtiön kannalta laadukas salaojajärjestelmä on investointi kiinteistön arvon säilyttämiseen ja asumismukavuuden parantamiseen.

Salaojaremontin hyödyt:

· Vähentää kellaritilojen kosteusongelmia: Rakennuksen perustuksia vasten kertyvä vesi johtuu pois tehokkaasti, minkä ansiosta kosteus ei nouse rakenteisiin.
· Suojaa perustuksia: Routa ja veden aiheuttama paine perustuksiin vähenevät.
· Parantaa sisäilman laatua: Kostean alapohjan seurauksena sisäilma voi heiketä, mutta hyvä salaojitus voi vaikuttaa positiivisesti.
· Ehkäisee homeen ja lahoamisen: Pitää maanpinnan kosteuden loitolla rakennuksesta, mikä vähentää homeen muodostumista.
Me PMP-Asennuksella tarjoamme kattavat ja laadukkaat salaojaremonttiratkaisut erityyppisille kiinteistöille, kuten kerros-, rivi- ja muille taloyhtiöille. Asiantuntemuksemme avulla rakennusten perustukset pysyvät kuivina ja turvattiin pitkäaikaisesti. Panostamme salaojaremonteissa korkeaan laatuun ja pidämme huolen siitä, että kaikki työvaiheet suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.

Sadevesijärjestelmät taloyhtiölle

PMP-Asennus tarjoaa kattavat palvelut taloyhtiön sadevesijärjestelmien uusimiseksi. Sadevesijärjestelmän tarkoituksena on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois rakennuksen perustuksista ja piha-alueilta, mikä on elintärkeää rakennuksen terveyden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Miksi sadevesijärjestelmät kannattaa uusia?

1. Estetään veden aiheuttamat vahingot: Oikein suunniteltu ja toimiva sadevesijärjestelmä estää kosteuden tunkeutumisen rakennuksen rakenteisiin, mikä vähentää merkittävästi homeen ja muiden kosteusvaurioiden riskiä.
2. Suojaa perustuksia ja pohjarakenteita: Kun vesi johdetaan pois rakennuksen perustuksista, vältetään routavauriot ja säilytetään perustusten eheys.
3. Parantaa kiinteistön arvoa: Hyvin huolletut järjestelmät lisäävät kiinteistön arvoa ja kestävyyttä potentiaalisten ostajien ja sijoittajien keskuudessa.
4. Vältetään tulvat: Tehokas sadevesijärjestelmä estää tontin ja kellaritilojen tulvimisen rankkasateiden aikana.
5. Säästetään kunnossapitokustannuksissa: Oikein toimiva sadevesijärjestelmä vähentää muita kiinteistön korjaus- ja ylläpitokuluja.
jonka avulla teemme taloyhtiösi pihasta teknisesti sekä ulkonäöllisesti paremman.

Piharakentaminen taloyhtiöille

Piharakentaminen on olennainen osa taloyhtiön viihtyisyyttä ja toimivuutta, ja me PMP-Asennuksella ymmärrämme, että pihan pitää palvella asukkaidensa tarpeita ja toiveita mahdollisimman hyvin. Tarjoamme kattavat piharakennuspalvelut, jotka vaihtelevat pienistä kunnostustöistä suurempiin pihan uudistamisprojekteihin.

PMP-Asennuksen erikoisosaamista ovat maassa olevat sadevesijärjestelmät, joten meidät kannattaa kutsua apuun hulevesiongelmissa eli silloin, kun sadevesi jää seisomaan pihalle tai kaivot eivät vedä.

Miksi piharakentaminen kannattaa?

1. Parantaa asumismukavuutta: Viihtyisä ja hyvin suunniteltu piha-alue parantaa asumismukavuutta ja lisää asukkaiden yhteisöllisyyden tunnetta.
2. Nostaa kiinteistön arvoa: Esteettisesti miellyttävä ja käytännöllinen piha näkyy suoraan kiinteistön arvossa ja houkuttelee uusia asukkaita.
3. Vähentää ylläpitokustannuksia: Modernit ja kestävästi rakennetut piharakenteet kestävät aikaa ja sääoloja, mikä vähentää pitkällä aikavälillä huolto- ja korjauskustannuksia.
4. Turvallisuuden parantaminen: Vanhat, huonokuntoiset piharakenteet voivat aiheuttaa turvallisuusriskin. Piharakennuksen yhteydessä voimme uusia tai korjata liukastumisvaaran aiheuttavia alueita, asentaa kaiteita ja parantaa valaistusta.
5. Ekologisuus: Pihan uudistaminen antaa mahdollisuuden käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja ratkaisuja, kuten sadevesien hyödyntämistä ja energiatehokasta ulkovalaistusta.

PMP-Asennuksen piharakennuspalvelut sisältävät muun muassa leikkialueiden rakentamisen ja uudistamisen, oleskelu- ja grillialueiden suunnittelun ja toteutuksen, kulkuväylien ja parkkipaikkojen perusparannukset sekä viheralueiden kohentamisen. Tiiviissä yhteistyössä taloyhtiön edustajien kanssa räätälöimme piharakennusratkaisut niin, että ne vastaavat asukkaiden odotuksia ja tarpeita, samalla huolehtien, että kaikki työt suoritetaan korkealaatuisesti, turvallisesti ja kestävästi. PMP-Asennuksen avulla taloyhtiönne piha muuttuu toiminnalliseksi ja esteettiseksi kokonaisuudeksi, josta kaikki asukkaat voivat nauttia. Kysy lisää palveluistamme ja pyydä arviointi pihanne uudistamiseksi.

Maanrakennus taloyhtiöille

PMP-Asennus on kokenut toimija maanrakennuspalveluiden saralla, tarjoten pirkanmaalaisille taloyhtiöille laadukasta ja luotettavaa maanrakennusosaamista. Tarjoamme monipuolisesti palveluita, jotka kattavat muun muassa maanmuokkaustyöt, pohjarakentamisen, kunnallistekniikan, piharakentamisen pohjatöistä, perustamistöihin sekä viheralueiden valmistelun.

Maanrakennus on perusedellytys monille eri tyypeille kiinteistön rakentamis- ja kunnostamistoimissa. Se takaa luja perusta ja oikea pohja infrastruktuurille, mikä on ensiarvoisen tärkeää taloyhtiön rakenteiden kestävyyden ja asukkaiden turvallisuuden kannalta.

Milloin maanrakennus tulee kyseeseen?

· Uudisrakentaminen: Uuden rakennuksen pystyttäminen alkaa aina maanrakennustöillä, jotka varmistavat luotettavan ja kestävän perustan rakennukselle.
· Laajennukset ja perusparannukset: Taloyhtiön alueiden laajennukset tai olemassa olevien rakennusten perusparannusprojektit edellyttävät usein maanrakennustöiden suorittamista.
· Pihan peruskorjaukset: Pihan kunnostaminen tai uudelleenjärjestäminen vaatii maanrakennustyöt, jotta pohja saadaan tasaiseksi ja sopivaksi uusien elementtien asentamiselle.
· Salaojitus ja sadevesijärjestelmien parannukset: Kun taloyhtiö uusii salaojat tai sadevesijärjestelmiä, ensiaskelina on suoritettava maanrakennustöitä.
· Tontin muokkaus ja maaperän kunnostus: Jos tontin maaperä vaatii kunnostusta tai muokkausta, esimerkiksi maaperän vahvistamista tai stabilointia, maanrakennuspalvelu on tarpeellinen.

PMP-Asennus toteuttaa maanrakennustyöt ammattitaitoisesti ja ottaen huomioon ympäristönäkökohdat. Huolehdimme siitä, että kaikki työt suoritetaan turvallisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti, olipa kyse sitten pihan pintarakenteiden uusimisesta tai laajempien perustusrakentamisen töiden toteuttamisesta.
Meiltä saa myös asiantuntevat neuvot ja tukipalvelut, joilla varmistetaan, että maanrakennusprojektit tukevat taloyhtiön pitkäaikaista suunnittelua ja kehittämistä. Ota yhteyttä PMP-Asennukseen ja pyydä tarjous maanrakennuspalveluistamme, niin katsotaan yhdessä, miten voimme parhaiten palvella juuri teidän taloyhtiönne tarpeita.

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy