Salaojat ja sadevesijärjestelmät kuntoon kerralla

Meiltä saat raudanlujalla asiantuntemuksella tehdyt laadukkaat salaojitukset ja sadevesijärjestelmät sekä muut monipuoliset vesi- ja viemärityöt. Toteutamme salaojitukset myös suurempiin kiinteistöihin kuten rivitaloihin ja kerrostaloihin, omakotitalojen ja kesämökkien lisäksi. Palvelemme asiakkaita Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Nokialla, Lempäälässä ja Valkeakoskella sekä koko muun Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää salaojista!

Milloin salaojaremontti kannattaa?

– Salaojat pitävät rakennuksen perustukset kuivana ja näin ehkäisevät kosteusvaurioita.
– Salaojitus ehkäisee roudan aiheuttamia vaurioita rakennuksen perustuksiin.
Salaojitus ehkäisee tuhoisat tulvat kellarissa.
– Salaojituksen ansiosta rakennuksen piha-alue pysyy kuivempana, mikä lisää asumis- ja käyttömukavuutta.
– Salaojitus nostaa kiinteistön arvoa.

taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen ja kiinteistön ulkopuoliseen remontointiin.

luottokortti

Rahoitus

Urakan rahoittaminen on aina oma kysymyksensä. OP rahoitus on helppo ja turvallinen tapa maksaa
remontti.

Tilaa maksuton salaojakartoitus

Viskaa meitä viestillä tai soita myyntiimme 0400 131 363, niin tulemme luoksesi tekemään maksuttoman salaojakartoituksen.

Asiakkaidemme kokemuksia PMP-Asennuksen salaojatöistä

Teknistaloudellisesti toimivin valinta. Asennus toimi hyvin ja aikataulussa. Lopputulos hyvä.

Kopponen, taloyhtiön edustaja, kerrostalon pihakiveyksen saneeraus, Tampere

Arvostimme monialaista osaamistanne, joka ilmeni maanrakennustöistä laattakivien asennukseen sekä terassin tekoon ja valaistuksen/sähköjen asennustöihin, niin että kokonaisuuden teko onnistui yhdeltä ja samalta yritykseltä eli teiltä. Ei tarvittu tilata monelta yritykseltä erikseen ja yksi ja sama mestari vastasi kaikista töistä.

Veli-Matti Puranen, rivitalo-osakkeen terassi- ja piharakentaminen, Tampere

Meidän mielestä työmaa sujui oikein hyvin, huolimatta yllätyksistä matkalla, jotka osoittautuivat mahdottoman hankaliksi. Siitä huolimatta sujui. Toki venyi kun jouduttiin louhimaan ja kiilaamaan kiviä irti kalliosta. Johti kuitenkin tulokseen, johon haluttiin. Kaikki saatiin valmiiksi kesän aikana niinkuin pitikin.

Tuomo Tiainen, taloyhtiön hallituksen edustaja, rivitalon salaojasaneeraus, Tampere

Tekeminen on aina sujunut, eikä poikkeusta tullut tälläkään työmaalla. Kohteella tehtiin salaojaputket sekä maan muokkausta muutenkin. Tilat olivat ahtaat ja haasteelliset toteuttaa. Urakka sujui sovitusti ja ajallaan — Erityinen maininta joustavuudesta, tekemistä rajoittivat omat aikatauluni ja saimme siitä huolimatta työt hoidettua tehokkaasti ja laadukkaasti.

Henri Kestilä, HMK Talotekniikka Oy, pienkerrostalon salaojatyömaa, Tampere

Urakka eteni aikataulussa, muutoksista voitiin sopia joustavasti, henkilöstö oli yhteistyökykyistä, palveluhenkistä ja tuntui ymmärtävä yrityksen palvelutehtävän ajatuksella, että tehdään asiakasta tyydyttävä hyvä lopputulos. Sovittu urakkahinta piti ja yllätyksenä tulleista lisätöistä voitiin sopia joustavasti ja järkevin hinnoin. Taloyhtiön kokemuksen perusteella voin suositella yrityksen palveluja. Tämä on sekä hallituksen pj:n että projektia valvoneen hallituksen jäsenen yhteinen näkemys.

Taloyhtiön puheenjohtaja, kerrostalon salaojaremontti, Tampere

Kohtuuhintainen, nopea ja työ hoitui nopeasti.

Arru, Taloyhtiön hallituksen jäsen

Valitsimme PMP-Asennuksen hyvän maineen ja hinnan takia. Valmistumisen nopeus tuli yllätyksenä, ei ehditty reagoida lisätilauksilla. Yhteistyö sujui hyvin!

Sampo, Taloyhtiön projektipäällikkö, Pirkankatu

Työ valmistui niin vikkelästi, että suorastaan hämmästyin reissusta palattuani, kun piha olikin siinä vaiheessa jo viimeistelyä vaille valmis. Työn jäljestä tuli jo naapureiltakin kehuja eikä itsellänikään
ole sen suhteen mitään huomauttamista.

Kuluttaja-asiakas, uudiskohteen piha-alueen kiveys ja tukimuuri, Kangasala

Asiakkaan tarpeet huomioitiin hyvin esim. meillä iso koira joten ulko-oven edusta hoidettiin nopeasti siihen kuntoon ettei koiraa tarvinnut kantaa ja aina pyrittiin jättämään autolle tilaa pihaan. Jos työntekijät olivat paikalla kun asiakas saapui töistä kerrottiin mitä tehty ja mitä seuraavana päivänä tehdään.

Atte Reijonen, omakotitalon salaojitus, Ylöjärvi

Työmaalla Pentti ja Ville tekivät tosi hyvää työtä ammattitaidolla, ratkaisivat eteen tulleet ongelmat, kuuntelivat meidän mielipiteitä ja tekivät kaiken hyvällä fiiliksellä.

Elina

PMP-Asennus tuntui luotettavalta, olitte asiakas ystävällisiä ja toimitte hyvin, työntekijät mukavia ja asiallisia.

Tuula

Valitsin PMP-Asennuksen, koska vakuutuin kotisivuilla olleista asiakkaiden arvioista. Työ valmistui yhden päivän aikana ja jälki oli siistiä. Parkkipaikasta tuli tasainen aiemman nurmikentän sijasta. Juuri toiveiden mukainen.

Jyrki

Salaojat kiinteistön suojana

Suomessa rakennusten perustukset ja ympäristö ovat kovilla ilmaston takia. Oikein mitoitettu ja asennettu salaojajärjestelmä pitää rakennuksen ulkopinnat ja rakenteet kuivana. Lisäksi se estää veden kertymisen lammikoiksi pihalle ja ehkäisee kellarin tulvimista. Pintaa syvemmällä tapahtuu myös, sillä salaojitus ehkäisee pohjaveden nousun liian lähelle rakennuksen alapohjaa. Näin ollen tämä joka kiinteistön moniottelija ennaltaehkäisee tehokkaasti sekä kalliita remontteja että terveydelle haitallisia kosteus-, home- ja routavaurioita.

Rakennusten hyvinvoinnin oleellisena osana on salaojituksen lisäksi sadevesijärjestelmä, joka ohjaa katolta valuvan sade- ja sulamisveden pois rakennusten pinnoilta. Oikein tehty ja kohteeseen hyvin mitoitettu salaojitus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Miten salaojat tehdään?

Salaojitus toteutetaan rei’itetyillä tuplasalaojaputkilla, jotka kuljettavat hulevedet kaivoon, josta vesi johdetaan edelleen imeytyskentälle, kunnalliseen sadevesiviemäriin tai avo-ojaan. Salaojaputkien lisäksi rakennuksen nurkissa tulisi olla tarkastuskaivot, perusvesikaivo padotusventtiilillä ja tarvittaessa pumppaamo. Näiden avulla koko järjestelmän toimivuus, sekä putkien kunto voidaan tarkistaa vuosittain ja huoltaa tarvittaessa. Putkien silmämääräisen kunnon lisäksi tulee tarkastella myös itse rakennusta; esimerkiksi talon seinistä irtoava maali voi olla merkki kastuneista rakenteista ja toimimattomasta salaojituksesta.

Mitä kerrostalon tai rivitalon salaojitus maksaa?

Taloyhtiön salaojituksen hinta muodostuu kaivuusyvyydestä eli perustussyvyydestä, valituista vesi- ja routaeristyksistä, materiaaleista kuten putkista ja pumppaamoista, sekä tarvittavista purkutöistä ennen kaivuuta. Käytännössä aina kerrostalon tai rivitalon salaojitusremontti viimeistellään piha- ja viherrakennustöillä, jotka suunnitellaan aina kohdekohtaisesti. Urakan hintaan voi näiden jo mainittujen lisäksi vaikuttaa suunnittelukustannukset, kuten sähkö-, lvi-, rakenne- tai pihasuunnittelijoiden käyttö.

Taloyhtiön salaojitus rahoitetaan joko taloyhtiön omista varoista, tai hakemalla isännöitsijän kanssa tarvittava rahoitus omalta pankilta.

Salaojitus nostaa taloyhtiön arvoa

Salaojitus koskee kaikkia kiinteistöjä, mutta erona omakotitaloihin taloyhtiöiden hallinnoimissa kerrostaloissa, rivitaloissa ja paritaloissa salaojitus vaikuttaa useampaan asukkaaseen. Isommissa kiinteistöissä myös urakka on usein isompi, mutta meidän tehtävämme teidän kumppaninanne on tehdä työmaasta mahdollisimman huoleton.Taloyhtiössä salaojaremontti on osakkaille mahdollisuus nostaa taloyhtiön arvoa, päivittää taloyhtiön tai asuntojen pihaa ja lisätä asumisviihtyvyyttä merkittävästi. Me olemme paikallinen kumppaninne, joka auttaa teitä saneerauksen suunnittelusta aina viimeisteleviin töihin asti, huolettomana ja kustannustehokkaana kokonaisurakkana.

Salaojituksen kesto kerrostalossa tai rivitalossa

Kerrostalon tai rivitalon salaojituksen kesto vaihtelee merkittävästi kiinteistön koon mukaan. Esimerkiksi neljän rakennuksen rivitaloyhtiön salaojat saneerattiin noin neljässä kuukaudessa. Samalla “mylläyksellä” teimme myös kiveyksiä ja terasseja osakkaiden pihoille. Kerrostalon salaojaremontti kestää normaalisti noin 1 – 2 kuukautta. Urakan kestoon vaikuttaa moni muuttuja, siksi teemmekin aina kartoituskäynnin ennen yksityiskohtien tarkentamista. Usean kiinteistön taloyhtiössä salaojaremontti tehdään pääsääntöisesti rakennus kerrallaan, jotta asumishaitat per asunto olisivat mahdollisimman lyhytkestoisia.

Salaojituksen hinta – kysy mitä maksaa 

Ota yhteyttä ja kerro millaiseen kohteeseen, sekä millä laajuudella kaipaat salaojitusta. Ennen tarjouksen tekemistä tulemme usein paikan päälle tekemään kartoituksen, jotta voimme suunnitella urakan mahdollisimman kohdeystävällisesti joka kerta. 

Näin homma etenee

01

Tilannekartoitus

Salaojien teko alkaa aina ammattilaisen kartoituksella.

02

Tarjous ja sopimus

Tarjoukseen kirjataan salaojituksen sisältö sekä aikataulu ja hinta.

03

Toteutus

Kartoituksen ja suunnitelman jälkeen aloitetaan kaivuutyöt.

04

Avaimet käteen

Työn valmistuttua käymme asiakkaan kanssa projektin läpi ja luovutamme loppudokumentaation.

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy