Töihin meille?

Etsitkö töitä? Olemme maanrakennusalan ammattilaisia, jotka tekevät laadukasta jälkeä ripeästi! Erityisen ylpeitä olemme meidän joukkueesta löytyvästä moniosaamisesta ja rennosta porukasta jossa viihdytään. Haluatko mukaan?

Töitä tarjolla maanrakennusalan ammattilaisille!

Tarvitsemme aika ajoin uutta osaamista joukkoomme ja haemme timanttisia maanrakennusalan ammattilaisia kuten kaivinkoneenkuljettajia, kivityöntekijöitä ja timpuritaitoisia asentajia. Meidän porukkaan etsitään tekijätyyppejä, joilta sujuu itsenäinen työskentely ja yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Meille tärkeintä on motivaatio ja asenne työntekoon sekä oppimishalu, työhön tarvittava koulutus kyllä annetaan. Palkkaamme mielellämme myös uransa alussa olevia, esimerkiksi kesätöihin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Lue alta esimerkkejä, minkälaisia töitä meillä tehdään, ja jos näet itsesi näissä hommissa, laita heti viestiä niin jutellaan lisää!

Kaivinkoneenkuljettaja

Kaivinkonekuskit tekevät meillä monipuolisia maanrakennustöitä. Kaivinkoneenkuljettajana pääset työpariksi esim. piharakentamis- tai maalämpötiimiin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Töitä tehdään yhdessä työparin kanssa. C-ajokortista, tieturva- ja työturvakorteista sekä myös monipuolisesta piharakentamisosaamisesta on hyötyä, mutta niihin voidaan myös antaa koulutus.

Piha- tai kivirakentaja

Piharakennustiimiin haetaan aika ajoin asentajia kivirakentamiseen ja piharakentamiseen. Työmailla rakennetaan mm. kivetyksiä, terasseja ja paljon muuta mukaan lukien pohjatyöt. Töitä tehdään yhdessä työparin kanssa. Eduksi tässä työssä on erilaisten koneiden ajotaito ja timpuritaidot. Tutustu lisää piharakennustöihin.

Maalämpörakentaja

Maalämpötiimissä meillä rakennetaan maalämpökenttiä ja asennetaan keruupiirejä. Työt tehdään työparin kanssa Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa ja työhön kuuluu jonkin verran matkustusta. C-ajokortista sekä timanttiporaus- ja muovihitsausosaamisesta on etua, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tutustu tarkemmin meidän maalämpötöihin palvelusivuilla.

Jos meidän työt kiinnostavat, hae töihin alta ja kerro, mikä tehtävä kiinnostaa ja mitä osaat. Voit myös soittaa suoraan Villelle puh. 0400 131 363. Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan avoinna paikkaa, mikä sopii juuri sinulle, laita meille avoin hakemus tai viestiä, niin jutellaan!

Meillä työkavereissa parasta on huumorintaju

PMP-Asennuksella työskennellään monenlaisten maanrakennustöiden parissa. Rakennamme pihoja, salaojia, kuituverkoja ja maalämmön keruuputkistoja. Meillä on tiivis ja nuorekas työyhteisö, jossa ollaan ylpeitä ammattiosaamisesta ja työn jäljestä. Me myös viihdytään yhdessä ja autetaan toisia.

”Työkavereissa parasta on huumorintaju ja motivoituneisuus, siis se, että työkaveria innostaa tehdä työtä, mitä tekee ja on hyvällä päällä töissä” (Vili, kaivinkoneen kuljettaja)

”Työyhteisö on hyvä, kaikkien kanssa tulee toimeen ja asioista puhutaan suoraan” (Jere, kivirakentaja)

Kiinnostaako päästä meille hommiin?

Pistä viestiä tai avoin hakemus. Kerro esimerkiksi millaisia töitä haluat tehdä ja millaista osaamista sinulla on.