Töitä tarjolla maanrakennusalan ammattilaisille!

Tarvitsemme aika ajoin uutta osaamista joukkoomme ja haemme timanttisia maanrakennusalan ammattilaisia kuten kaivinkoneenkuljettajia, kivityöntekijöitä ja timpuritaitoisia asentajia. Meidän porukkaan etsitään tekijätyyppejä, joilta sujuu itsenäinen työskentely ja yhteistyö työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Meille tärkeintä on motivaatio ja asenne työntekoon sekä oppimishalu, työhön tarvittava koulutus kyllä annetaan. Palkkaamme mielellämme myös uransa alussa olevia, esimerkiksi kesätöihin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jos meidän työt kiinnostavat, hae töihin alta ja kerro, mikä tehtävä kiinnostaa ja mitä osaat. Voit myös soittaa suoraan Villelle puh. 0400 131 363. Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan avoinna paikkaa, mikä sopii juuri sinulle, laita meille avoin hakemus tai viestiä, niin jutellaan!

maanrakennustyöt

Kaivinkoneen­kuljettaja

Kaivinkonekuskit tekevät meillä monipuolisia maanrakennustöitä. Kaivinkoneenkuljettajana pääset työpariksi esim. piharakentamis- tai maalämpötiimiin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Töitä tehdään yhdessä työparin kanssa. C-ajokortista, tieturva- ja työturvakorteista sekä myös monipuolisesta piharakentamisosaamisesta on hyötyä, mutta niihin voidaan myös antaa koulutus.

piharakentaminen

Piha- tai kivirakentaja

Piharakennustiimiin haetaan aika ajoin asentajia kivirakentamiseen ja piharakentamiseen. Työmailla rakennetaan mm. kivetyksiä, terasseja ja paljon muuta mukaan lukien pohjatyöt. Töitä tehdään yhdessä työparin kanssa. Eduksi tässä työssä on erilaisten koneiden ajotaito ja timpuritaidot. Tutustu lisää piharakennustöihin.

ikoni

Maalämpö­rakentaja

Maalämpötiimissä meillä rakennetaan maalämpökenttiä ja asennetaan keruupiirejä. Työt tehdään työparin kanssa Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa ja työhön kuuluu jonkin verran matkustusta. C-ajokortista sekä timanttiporaus- ja muovihitsausosaamisesta on etua, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Tutustu tarkemmin meidän maalämpötöihin palvelusivuilla.

Meillä työkavereissa parasta on huumorintaju

PMP-Asennuksella työskennellään monenlaisten maanrakennustöiden parissa. Rakennamme pihoja, salaojia, kuituverkoja ja maalämmön keruuputkistoja. Meillä on tiivis ja nuorekas työyhteisö, jossa ollaan ylpeitä ammattiosaamisesta ja työn jäljestä. Me myös viihdytään yhdessä ja autetaan toisia.

Työkavereissa parasta on huumorintaju ja motivoituneisuus, siis se, että työkaveria innostaa tehdä työtä, mitä tekee ja on hyvällä päällä töissä.

Vili, kaivinkoneen kuljettaja

Työyhteisö on hyvä, kaikkien kanssa tulee toimeen ja asioista puhutaan suoraan

Jere, kivirakentaja

Tutustu porukkaamme paremmin

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy