Maanrakennus kattavasti ja kokonaisvaltaisesti

Palvelemme maanrakennuksen osalta laajasti yksittäisistä vesi- ja viemäritöistä mittaviin koko kiinteistön kattaviin kaivuutöihin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä. Teemme kaikki kaivuu- ja maanrakennustyöt Tampereen lisäksi mm. Nokialla, Valkeakoskella, Ylöjärvellä, Lempäälässä ja Akaassa sekä koko muun Pirkanmaan alueella.

Maanrakennus vaatii kokemusta, ammattitaitoa sekä monipuolista osaamista ja me tarjoamme kaiken sen yhdistettynä joustavaan ja luotettavaan palveluun.

Mitä on maanrakennus?

Kuten palvelulistauksesta voi huomata, on maanrakennus terminä hyvin laaja. Se voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa maaperän muokkaamiseen liittyvää urakointia kuten maansiirtämistä ja maanajoa, louhintaa, viherrakentamista tai infrarakentamiseen liittyviä työvaiheita. Maanrakennustyöt ovatkin tärkeä osa käytännössä kaikkea uudisrakentamista ja maanrakennusta tarvitaan hyvin usein myös vanhan kohteen kehittämisessä tai uudistamisessa.

Mitä maanrakennustöitä teemme?

Teemme nopeasti ja ammattitaidolla mm. näitä kaivinkone- ja maanrakennustöitä:

• Perustustyöt, massanvaihdot ja ojankaivuut kiinteistöjen tonteilla
• Perustustyöt pienemmille rakennuksille, kuten hallien, autotallien ja piharakennusten perustukset
• Vesi- ja viemärijärjestelmät, KVV linjat sekä lämpökanaalien uusinnat
• Kaivinkonetyöt nopeasti ja ammattitaidolla. Kaivuutöihin kuuluvat esimerkiksi perustustyöt, massanvaihdot ja ojankaivuu.
• Piha-alueiden kunnostukset ja pihojen rakentaminen, kaikkiin pihoihin. Olitpa pistämässä vanhaa piha-aluetta perustuksia myöten uusiksi tai raivaamassa vielä täysin koskematonta aluetta, meidän apuun voit luottaa. Lue lisää piharakentamisesta.
• Uusien tai remontoitavien viemäröintien, lämmöntalteenoton ja muiden putkien kaivuu. Meillä on muovihitsauksen sertifikaatti, joten voimme myös korjata vanhoja paineputkia samalla vaivalla.
• Vesijohto- ja viemärityöt
• Hulevesien ohjaukset
• Kaapelien esimerkiksi sähköautojen latausasemien kaivuutyöt
• Öljysäiliöiden poistot
Kaikki kiinteistöjen salaojitukset
• Viemärijärjestelmät, KVV-linjat sekä lämpökanaalien uusinnat

Kalustoomme kuuluu useiden eri kokoluokkien kaivinkoneita, joista pienemmillä pääsee kulkemaan myös oviaukoista.

taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen ja kiinteistön ulkopuoliseen remontointiin.

luottokortti

Rahoitus

Urakan rahoittaminen on aina oma kysymyksensä. OP rahoitus on helppo ja turvallinen tapa maksaa remontti.

Tilaa maksuton kustannusarvio

Viskaa meitä viestillä tai soita myyntiimme 0400 131 363, niin tulemme luoksesi tekemään maksuttoman kustannusarvion!

Asiakkaidemme kokemuksia

Teknistaloudellisesti toimivin valinta. Asennus toimi hyvin ja aikataulussa. Lopputulos hyvä.

Kopponen, taloyhtiön edustaja, kerrostalon pihakiveyksen saneeraus, Tampere

Arvostimme monialaista osaamistanne, joka ilmeni maanrakennustöistä laattakivien asennukseen sekä terassin tekoon ja valaistuksen/sähköjen asennustöihin, niin että kokonaisuuden teko onnistui yhdeltä ja samalta yritykseltä eli teiltä. Ei tarvittu tilata monelta yritykseltä erikseen ja yksi ja sama mestari vastasi kaikista töistä.

Veli-Matti Puranen, rivitalo-osakkeen terassi- ja piharakentaminen, Tampere

Meidän mielestä työmaa sujui oikein hyvin, huolimatta yllätyksistä matkalla, jotka osoittautuivat mahdottoman hankaliksi. Siitä huolimatta sujui. Toki venyi kun jouduttiin louhimaan ja kiilaamaan kiviä irti kalliosta. Johti kuitenkin tulokseen, johon haluttiin. Kaikki saatiin valmiiksi kesän aikana niinkuin pitikin.

Tuomo Tiainen, taloyhtiön hallituksen edustaja, rivitalon salaojasaneeraus, Tampere

Tekeminen on aina sujunut, eikä poikkeusta tullut tälläkään työmaalla. Kohteella tehtiin salaojaputket sekä maan muokkausta muutenkin. Tilat olivat ahtaat ja haasteelliset toteuttaa. Urakka sujui sovitusti ja ajallaan — Erityinen maininta joustavuudesta, tekemistä rajoittivat omat aikatauluni ja saimme siitä huolimatta työt hoidettua tehokkaasti ja laadukkaasti.

Henri Kestilä, HMK Talotekniikka Oy, pienkerrostalon salaojatyömaa, Tampere

Urakka eteni aikataulussa, muutoksista voitiin sopia joustavasti, henkilöstö oli yhteistyökykyistä, palveluhenkistä ja tuntui ymmärtävä yrityksen palvelutehtävän ajatuksella, että tehdään asiakasta tyydyttävä hyvä lopputulos. Sovittu urakkahinta piti ja yllätyksenä tulleista lisätöistä voitiin sopia joustavasti ja järkevin hinnoin. Taloyhtiön kokemuksen perusteella voin suositella yrityksen palveluja. Tämä on sekä hallituksen pj:n että projektia valvoneen hallituksen jäsenen yhteinen näkemys.

Taloyhtiön puheenjohtaja, kerrostalon salaojaremontti, Tampere

Kohtuuhintainen, nopea ja työ hoitui nopeasti.

Arru, Taloyhtiön hallituksen jäsen

Valitsimme PMP-Asennuksen hyvän maineen ja hinnan takia. Valmistumisen nopeus tuli yllätyksenä, ei ehditty reagoida lisätilauksilla. Yhteistyö sujui hyvin!

Sampo, Taloyhtiön projektipäällikkö, Pirkankatu

Työ valmistui niin vikkelästi, että suorastaan hämmästyin reissusta palattuani, kun piha olikin siinä vaiheessa jo viimeistelyä vaille valmis. Työn jäljestä tuli jo naapureiltakin kehuja eikä itsellänikään
ole sen suhteen mitään huomauttamista.

Kuluttaja-asiakas, uudiskohteen piha-alueen kiveys ja tukimuuri, Kangasala

Asiakkaan tarpeet huomioitiin hyvin esim. meillä iso koira joten ulko-oven edusta hoidettiin nopeasti siihen kuntoon ettei koiraa tarvinnut kantaa ja aina pyrittiin jättämään autolle tilaa pihaan. Jos työntekijät olivat paikalla kun asiakas saapui töistä kerrottiin mitä tehty ja mitä seuraavana päivänä tehdään.

Atte Reijonen, omakotitalon salaojitus, Ylöjärvi

Työmaalla Pentti ja Ville tekivät tosi hyvää työtä ammattitaidolla, ratkaisivat eteen tulleet ongelmat, kuuntelivat meidän mielipiteitä ja tekivät kaiken hyvällä fiiliksellä.

Elina

PMP-Asennus tuntui luotettavalta, olitte asiakas ystävällisiä ja toimitte hyvin, työntekijät mukavia ja asiallisia.

Tuula

Valitsin PMP-Asennuksen, koska vakuutuin kotisivuilla olleista asiakkaiden arvioista. Työ valmistui yhden päivän aikana ja jälki oli siistiä. Parkkipaikasta tuli tasainen aiemman nurmikentän sijasta. Juuri toiveiden mukainen.

Jyrki

Perustukset ovat avain onnistumiseen

Tunnetusti kaikki lähtee perustuksista, sillä paraskin rakennus tarvitsee kestävän ja tukevan pohjan. Meiltä onnistuu pienempien rakennusten, kuten hallien, autotallien ja pienten piharakennusten perustukset laadukkaasti.

Huolellisesti tehdyt perustukset ovat paras vakuutus kaikille rakennuksille, joiden halutaan kestävän pidempään, sillä rakennus seisoo koko elinkaarensa ajan perustusten päällä. Tontin raivauksen ja maanrakennustöiden jälkeen seuraava vaihe on varsinainen rakentaminen. Jotta perustukset voidaan valaa oikein ja kestävästi, on syytä selvittää rakennuspohjan kantavuus maaperätutkimuksen avulla.

Perustusten rakentamisen vaiheet

Perustusten rakennustapa riippuu maaperän laadusta. Helpointa rakentaminen on tietenkin kantavalle pohjalle, kuten kalliolle tai hiekkakentälle, mutta pehmeällekin pohjalle pystytään toteuttamaan autotalli, varasto tai jopa pieni halli. Pehmeä ja routiva maa-aines vaihdetaan kantavaan ja routimattomaan maa-ainekseen sekä tarvittaessa hyödynnetään paalutusta. Paalut muodostavat riittävän kantavuuden ja perustukset voidaan rakentaa paalujen varaan. Näin vältetään maaperän vajoaminen rakennuksen alla.

Kun kaikki valmistelevat maanrakennustyöt on hoidettu, voidaan valaa itse perustukset. Sokkelit valetaan nurkkamerkkien avulla oikeisiin kohtiin. Perustusten yhteydessä katsotaan myös, että kaikki pinnan alle tulevat materiaalit, kuten salaojaputkisto, LVI-putket, sähkökaapelit ja radonputkisto, ovat paikoillaan. Tämän jälkeen kaivinkone täyttää sokkelin sisäpuolen ja ulkopuolen vierustan suunnitelman mukaisella murskekerroksella.

Hulevesien kertymisen estäminen

Tonttia täytettäessä tulee huomioida, että maa viettää poispäin rakennuksista. Tällä estetään hulevesien kertyminen tontilla olevien rakennusten perustusten ja ulkopintojen äärelle. Jos piha on salaojitettu oikein, pysyvät perustukset kuivina eikä kosteutta pääse kertymään. Salaojituksen ansiosta vesi ei myöskään keräänny pihalle ja kulkuväylille lammikoiksi, jolloin sekä piha että rakennukset pysyvät kuivina, hyväkuntoisina ja helppohoitoisina pidempään. Me urakoimme myös salaojituksia ja sadevesijärjestelmiä, joten voit hoitaa useita uudiskohteen työvaiheita yhden urakoitsijan kautta.

01

Tilannekartoitus

Maanrakennustöiden teko alkaa aina ammattilaisen kartoituksella.

02

Tarjous ja sopimus

Tarjoukseen kirjataan maanrakennustöiden sisältö sekä aikataulu ja hinta.

03

Toteutus

Kartoituksen ja suunnitelman jälkeen aloitetaan kaivuutyöt.

04

Avaimet käteen

Työn valmistuttua käymme asiakkaan kanssa projektin läpi ja luovutamme loppudokumentaation.

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy