Vesi- ja viemärityöt sekä jätevesi- ja hulevesijärjestelmät

Vesi- ja viemärityöt sekä erilaiset jätevesijärjestelmät ja hulevesijärjestelmät ovat keskeinen osa rakentamista ja kiinteistön ylläpitoa. Järjestelmien tarkoituksena on varmistaa kiinteistöjen tehokas ja ympäristöystävällinen vesien ja jätevesien käsittely, mikä on erityisen tärkeää myös esimerkiksi mökkien ja pienkiinteistöjen kohdalla

Meiltä saat:

  • vesiputki- ja viemärityöt, kuten maanalaisten putkirikkojen korjaukset ja viemäriputkien vaihdot tontilla
  • jätevesipumppaamojen, sadevesipumppaamojen ja perusvesipumppaamojen asennukset
  • imeytyskentät ja kivipesät
  • vesien ohjaukset poisto-ojiin
  • pienpuhdistamojen, umpisäiliöiden ja harmaavesipuhdistamojen asennukset sekä mökkien jätevesijärjestelmät
  • korjaukset putkien painaumiin ja notkoihin, putkivuotoihin ja halkeamiin
  • putkistojen korjaustyöt kiinteistöjen ulkopuolella, piha- (ja katu)alueilla

Taloyhtiöiden vesi- ja viemärijohtojen korjaukset

Olemme toteuttaneet paljon erilaajuisia vesi- ja viemärijohtojen korjauksia rivitaloihin ja kerrostaloihin. Välillä kaivuutyöt ulottuvat myös tonttirajojen ulkopuolelle, sillä kiinteistön vesijohtoja ja viemäreitä voi sijaita oman tontin lisäksi läheisillä yleisillä alueilla kiinteistörajojen ulkopuolella.

Esimerkiksi taloyhtiön runkoviemärin korjauksen yhteydessä kannattaa uusia tonttivesijohto, jos sitä ei ole uusittu. Linjasaneerauksissa olemme mukana kiinteistön ulkopuolisten johtojen saneerauksessa, kun yhteistyökumppanimme hoitavat kiinteistön sisällä kulkevat johdot.

Käyttövesi- ja viemäriputkien käyttöikä on noin 40-60 vuotta. Käyttöikää voivat lyhentää vesiputkien materiaalit ja laatu sekä putkiston kunnossapito ja veden ominaisuudet. Vuotovahingot, viemärien tukokset, kosteusrasitus kiinteistölle ja veden laatu- ja makuvirheet ovat syitä vauhdittaa taloyhtiön vesi- ja viemärijohtojen saneerausurakkaa.

taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen ja kiinteistön ulkopuoliseen remontointiin.

luottokortti

Rahoitus

Urakan rahoittaminen on aina oma kysymyksensä. OP rahoitus on helppo ja turvallinen tapa maksaa
remontti.

Tilaa maksuton kustannusarvio

Viskaa meitä viestillä tai soita myyntiimme 0400 131 363, niin tulemme luoksesi tekemään maksuttoman kustannusarvion!

piharakentaminen maantiivistäjä

Puhdistamoasennukset ja mökkien jätevesijärjestelmät

Erityisesti mökeillä ja vapaa-ajan asunnoilla usein valitaan pienpuhdistamoja tai muita yksinkertaisempia jätevesijärjestelmiä. Näiden toteuttamiseen liittyy muun muassa maaperän kunnostus ja jätevesijärjestelmän suunnittelu, joka täytyy tehdä ympäristömääräykset ja paikalliset olosuhteet huomioon ottaen. Meiltä saat kaikki pien- ja harmaavesipuhdistamoasennukset luotettavalla kokemuksella.

Vesi- ja viemärityöprojekteissa on tärkeää panostaa suunnitteluun, materiaalien valintaan sekä ammattitaitoisen asennus- ja huoltotyön varmistamiseen. Näin toteutetut järjestelmät kestävät käyttöä ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja voidaan hyödyntää tehokkaasti. Kysy meiltä lisää vesi- ja viemäri- sekä puhdistamoasennustöistä!

Hulevesijärjestelmät sekä imeytyskentät ja kivipesät

Rakentamisessa ja kiinteistöjen maankäytössä tulee huomioida myös hulevesien eli sade- ja sulamisvesien ohjaaminen pois rakennusten läheisyydestä. Taajama-alueilla hulevedet ohjataan yleensä kunnan hulevesiviemärijärjestelmään. Jos kunnallista hulevesijärjestelmää ei ole saatavilla, voidaan tähän tarkoitukseen rakentaa poisto-ojia ja kaivantoja, jotka siirtävät vesimassoja pois rakenteista.

Imeytyskentät ja kivipesät ovat maahan rakennettuja käsittelyjärjestelmiä, joilla vesi imeytetään maaperään. Imeytyskentässä vedet johdetaan suodatinkerroksen ja maaperän läpi ja kivipesässä taas kivikerroksen läpi, jolloin vesi ei kuormita ympäristöä. Näitä järjestelmiä suositellaan esimerkiksi haja-asutusalueille.

01

Tilannekartoitus

Vesi- ja viemäritöiden teko alkaa aina ammattilaisen kartoituksella.

02

Tarjous ja sopimus

Tarjoukseen kirjataan vesi- ja viemäritöiden sisältö sekä aikataulu ja hinta.

03

Toteutus

Kartoituksen ja suunnitelman jälkeen aloitetaan työt.

04

Avaimet käteen

Työn valmistuttua käymme asiakkaan kanssa projektin läpi ja luovutamme loppudokumentaation.

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy