Piharakentaminen

Hanki uusi tai remontoitu piha avaimet käteen -taktiikalla, piharakentamisen monitoimiosaajilta. Meiltä luonnistuu yhtä lailla pienet päivitykset, kuin kokonaisen uuden pihankin urakointi!

Palvelut / Piharakentaminen

Pistetään piha kuntoon – tilaa piharakentaminen ammattilaiselta!

Yrityksestämme löytyvä erittäin vahva osaaminen maanrakennuksen ja kaivinkoneurakoinnin parissa kattaa myös pihatyöt ja piharakentamisen eri osa-alueet. Piharakentaminen tehdään usein samassa urakassa salaojituksen ja sadevesijärjestelmän asennuksen kanssa, mutta piha voidaan tietenkin uudistaa myös omana projektinaan. Huolella suunniteltu ja rakennettu piha lisää valtavasti käytännöllisyyttä, nostaa talon arvoa ja on säänkestävä sekä helposti ylläpidettävä. Unohtamatta tietenkään, miten paljon iloa sekä arjen helpotusta toimiva ja kaunis piha tuottaa!

Maaperän ja rakentamisen ammattilaisina autamme hyödyntämään monipuolisesti nurmialueita, istutuksia, kiveyksiä, laatoitusta ja huolella mietittyjä kulkuväyliä, jotta valmis piha vastaa kaikkiin käyttötarpeisiinne. Työskentelemme mielellämme yhtä lailla kotitalouksien, taloyhtiöiden kuin muidenkin kiinteistöjen pihamailla.

Piharakentaminen voi olla esimerkiksi kaikkea tätä:

  • Nurmialueiden teko
  • Parkkipaikat
  • Pihan laatoitus
  • Tukimuurit
  • Terassit
  • Lasten leikkipaikat
  • Vihertyöt, viherrakentaminen
  • Pihan asfaltointi
  • Pihan perustukset
  • Paljujen ja porealtaiden perustustyöt ja asennukset

Piharemontti on monivaiheinen projekti

Tehtiinpä piharakentamista uudiskohteeseen tai vanhaan pihaan, on piharemontti laajuudestaan riippumatta hyvin monivaiheinen. Ennen kaivinkoneen paikalle kutsumista suunnitellaan ja kartoitetaan parhaat ratkaisut piha-alueen ominaisuuksien, rakennusten ja käyttötarpeiden perusteella. Vasta sen jälkeen voidaan pistää kädet saveen ja ryhtyä töihin, sillä hutiloiden ja arpomalla ei mitään kannata tehdä.

Piharakentamisen monivaiheisuudesta huolimatta et kuitenkaan tarvitse tontin täydeltä eri osa-alueiden ammattilaisia, vaan voit kääntyä meidän puoleemme. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi piharemontissa: voit tilata yhdeltä ja samalta tekijältä koko uuden pihan, aina salaojista ja pihan perustuksista vihertöiden viimeistelyyn ja asfaltointiin!

Teemme kaiken kokoiset pihatyöt, pihan perustukset, piharakentamisen ja viherrakentamisen esimerkiksi omakotitaloihin, kesämökeille tai taloyhtiöille Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle.

Laadukas pihan perustus varmistaa kestävän pohjan

Kuten kaikessa rakentamisessa, paras mahdollinen lopputulos lähtee perustuksista. Sekä uudiskohteessa että vanhaa pihaa uudistaessa kannattaa kääntyä maanrakennustöiden ammattilaisten puoleen, kun haluat nauttia kauniista ja toimivasta pihasta mahdollisimman pitkään. Maaperän hyvä tuntemus on tärkeää, sillä pihan eri alueet (nurmi, istutukset, parkkipaikka, kulkuväylät, pinnoitukset…) saattavat vaatia hiukan erilaisia perustuksia pysyäkseen mahdollisimman pitkään hyvänä. Myös pohja- ja suunnitteluratkaisuihin vaikuttavat budjetin lisäksi lukuisat ympäristötekijät, kuten maaperän laatu ja muodot, luonnollinen kasvillisuus, korkeuserot, ilmansuunnat ja olemassa olevat sekä tulevat rakennukset.

Mutta hyvälle pihan perustukselle on helppo rakentaa

Käytännössä kaikki tekemämme pihatyöt ja pihan perustukset aloitetaan vanhan maa-aineksen kuorinnalla. Kuorimme käsin ja koneella vanhan, huonosti käyttötarkoitukseen sopivan maa-aineksen ja tuomme tilalle uuden, säänkestävän ja käyttöä kestävän maa-aineksen. Samalla on hyvä hoitaa myös salaojien tai muiden maaperän suojaan menevien järjestelmien asennus. Huolella tehty pohja ja oikein muotoiltu pinta mahdollistavat päälle tulevien rakenteiden ja pintojen pysyvyyden sekä kestävyyden.

Kun pohja on kunnossa, voi päälle alkaa rakentamaan viihtyisää nurmialuetta, pitkäikäistä parkkipaikkaa tai helposti ylläpidettävää, tyylikästä pihan laatoitusta. Oikein rakennettu piha suojaa rakennuksia, kestää sekä käyttöä että eri kelien rasitukset ja on helppohoitoinen ympäri vuoden.

Ammattilaisen rakentama piha voi kestää jopa vuosikymmeniä.

Haluatko tietää, mitä piharakentaminen maksaa?

Pistä meille viestiä ja kerro vähän, millaista piharakentamisen urakkaa olet suunnitellut. Me sitten laitamme paluupostissa, mitä tarvitun laajuinen työ voisi kustantaa juuri teidän kohteeseen, raudanlujan ammattilaisen tekemänä.