PMP-Asennus Oy

Olemme monipuolinen, joustava ja luotettava asennusurakoitsijasi! Tukikohtamme sijaitsee Pirkkalassa, josta käsin työskentelemme koko Pirkanmaan alueella – tarvittaessa koko Suomen laajuudella.

Urakoitsija, joka osuu aina maaliin

PMP-Asennus Oy on yrityksenä ja työporukkana luotettava, nuorekas ja ammattitaitoinen. Urakoimme yhtä lailla kotitalouksille, taloyhtiöille ja alihankintana, kohteesta riippumatta aina yhtä laadukkaalla jäljellä.

Kirkas vahvuutemme on monipuolisuus: meiltä hoituu omalla porukalla lukuisat eri maanrakennustyöt, sadevesijärjestelmien sekä maalämmön asennus, tyylikkään pihan rakentaminen kuten myös erikoisosaamista vaativa timanttiporaus ja muovihitsaus, josta löytyy todellisen osaamisen todistava muoviputkien pusku- ja sähköhitsauksen sertifikaatti. Maalämpötöistä meillä on yli kymmenen vuotta käytännön kokemusta kaiken kokoisten projektien parista.

Tuotamme palveluita, jotka aidosti parantavat asiakkaiden viihtyvyyttä. Tuomme kiinteistölle ja asuntoon lisäarvoa, säästöjä ja suojaamme asuinympäristöä ympäristövaikutuksilta. Asiointi kanssamme lutviutuu mutkattomasti – vankkumaton asiantuntemus, aikaansaava asenne ja erinomainen asiakaspalvelu ovat meillä normi, eivät poikkeus.

Merkittävimmät askeleemme

  • Syksy 2012 – Yhtiö perustettiin toiminimenä. Aluksi töitä tehtiin yhden miehen hartiavoimin; aloitin putkien asennuksesta, ja kaivuutyöt hoidin lapiolla! Syksyn edetessä hankittiin pieni kaivinkone, jota seurasi kuorma-auto. Vihdoin vuonna 2014 hankittiin toinen kaivinkone, sille kuljetuskalusto ja työntekijöitä. Urakoita ei enää tarvinnut tehdä yksin.
  • Helmikuu 2015 – TToiminnan kasvaessa yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi muotoutui PMP-asennus, joka muotoiltiin sanoista Pirkanmaan muoviputkiasennus.
  • Vuodenvaihde 2015-2016 – Hankimme muutaman uuden kuorma-auton ja päivitimme vanhaa kalustoa. Hommia riitti!
  • 2017 – PMP-Asennuksella oli jo 8 työntekijää ja toimitusjohtaja.
  • 2018–nykyhetki – Olemme jatkaneet määrätietoista ja hallittua kasvua, kouluttaneet uusia osaajia ja pitäneet kalustomme ajan tasalla.

Luottokelpoinen ja luotettava kumppanisi

Yhteistyö kanssamme on aina kestävällä pohjalla. Pitkät alihankintasuhteet kertovat osaltaan ammattitaidostamme. Meihin voi luottaa!

Olemme hyvä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Ammattilaistiimi palveluksessasi

Ville Koivuaho

Myynti, toimitusjohtaja

0400 131 363
ville.koivuaho@pmp-asennus.fi

Pentti Gerasimow

Työnjohto, maalämpö

050 5711 241
pentti.gerasimow@pmp-asennus.fi

Toni Leppäniemi

Työnjohto

040 1283 424
toni.leppaniemi@pmp-asennus.fi 

Kerromme mielellämme lisää