Muovisten paineputkien pusku- ja sähköhitsaus

Muovihitsaus vaatii vahvaa kokemusta ja osaamista onnistuakseen. Pitkän käytännön kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevan tiedon laadukkaasta muovihitsauksesta sinetöi Inspectan muoviputkihitsaajan sertifikaatti, joka meidän takataskusta tietenkin löytyy. Sertifikaattimme käsittää muovisten vesijohtojen sekä viemärilinjojen hitsauksen ja korjauksen, paineputkistojen hitsauksen ja korjauksen sekä muovisen sadevesijärjestelmän hitsauksen ja korjauksen.

Teemme kaikki tarvittavat muoviputkien pusku- ja sähköhitsaukset teollisuuteen, kiinteistöihin ja maanrakennustöiden yhteydessä työreviirillämme, eli koko Pirkanmaan alueella. Olemme yhdistäneet muovihitsauksen ammattitaidon joustavaan ja luotettavaan palveluun.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaiseen tarkoitukseen tarvitset muoviputkia ja/tai muovihitsausta. Pätevät osaajamme valitsevat yhdessä kanssasi parhaat tuotteet ja toteutustavan.

Muovista on moneksi: miksi kannattaa valita muoviputki

Muovi on hyvä ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi rosteriputkistolle, varsinkin kun puhutaan teollisuushalleista tai uudisrakentamisesta. Muovi kestää hyvin erilaiset sääolosuhteet ja lämpötilavaihtelut, sekä on logistisesti painavia metalliputkia vaivattomampi kuljettaa. Mikäli muovikappaleet ovat edelleen yksittäisiä vaurioita lukuunottamatta hyväkuntoiset, on muovin korjaus erittäin lompakko- ja ympäristöystävällinen ratkaisu koko muoviputken vaihdon sijaan.

taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen ja kiinteistön ulkopuoliseen remontointiin.

luottokortti

Rahoitus

Urakan rahoittaminen on aina oma kysymyksensä. OP rahoitus on helppo ja turvallinen tapa maksaa
remontti.

Tilaa maksuton kustannusarvio

Viskaa meitä viestillä tai soita myyntiimme 0400 131 363, niin tulemme luoksesi tekemään maksuttoman kustannusarvion!

Timanttiporaukset nopeasti, siististi ja tietenkin kustannustehokkaasti

Timanttipora on siitä mainio laite, että se mahdollistaa tärinättömän työskentelyn. Esimerkiksi piikkaamiseen tai iskuporakoneeseen verrattaessa timanttiporan kanssa runkoäänet jäävät erittäin pieniksi. Pölynhallintaan sekä terien jäähdytykseen ja huuhteluun käytämme yleensä painevettä, joka imuroidaan siististi pois vesi-imureilla. Meidän peräämme ei siis tarvitse lähettää raksasiivoajaa, vaan projekti voi edetä tehokkaalla aikataululla. Tarvittaessa timanttiporaus onnistuu myös kuivana, jolloin edelleen otamme vastuun pölynpoistosta, eikä rakennuksen sisältä päin tehtävä poraus altista pölystä johtuville terveyshaitoille. Tällöin siis remonttikohdetta ja sen lähiympäristön tiloja ei tarvitse evakuoida työskentelyn ajaksi.

Teemme timanttiporausta aina ø 350 mm:n saakka.

Mitä on timanttiporaus?

Timanttiporaus on kustannustehokas ja tarkka tapa tehdä erilaisia läpivientejä tiili-, kivi- ja betonirakenteisiin, esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, lämpö- ja sähköputkia varten. Timanttiporausta käytetään sekä uudis- että korjausrakentamisessa, ja se onnistuu myös raudoitusten läpi. Reikiä voidaan tehdä timanttiporaamalla kaikille pinnoille: lattiaan, kattoon ja seiniin. Osaavan tekijän työnjälkenä on mittatarkka ja siistireunainen reikä.

Timanttiporan tuomat edut

– Tärinätön työmuoto; runkomelu jää pieneksi.
– Tämä on läpivientien tekoon erityisen siisti poraustapa, josta ei jää pölyhaittoja.
– Rakennusta ei tarvitse tyhjentää poraamisen ajaksi.
– Timanttipora on käytännössä ainoa, joka pärjää koville materiaaleille.
– Erittäin huoliteltu lopputulos, jossa on vain harvoin tarvetta paikkauksille.

01

Tilannekartoitus

Timanttiporauksen tai muovihitsauksen teko alkaa aina ammattilaisen kartoituksella.

02

Tarjous ja sopimus

Tarjoukseen kirjataan timanttiporauksen tai muovihitsauksen sisältö sekä aikataulu ja hinta.

03

Toteutus

Kartoituksen ja suunnitelman jälkeen aloitetaan työt.

04

Avaimet käteen

Työn valmistuttua käymme asiakkaan kanssa projektin läpi ja luovutamme loppudokumentaation.

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy