Maalämpö on uusiutuvaa lähienergiaa

Taloyhtiöiden rakennukset, erilaiset hallit ja kaikki muutkin kiinteistöt voi lämmittää lukuisilla eri tavoilla, joista nykyään yksi suosituimmista ja kestävimmistä on maalämpö. Merkittävään osaan uusista omakotitaloista asennetaan nykyään maalämpöjärjestelmä ja taloyhtiöissä maalämmön suosio kasvaa koko ajan. Maalämpö on nimensä mukaisesti maaperään tai veteen varastoitunutta energiaa, joka pystytään keräämään ja hyödyntämään sekä rakennuksen että käyttöveden lämmitykseen, tai kesäaikaan myös viilennykseen.

Maalämpöjärjestelmä koostuu lämmönkeruupiiristä, maalämpöpumpusta ja lämmönjakojärjestelmästä. Me PMP-Asennuksella vastaamme maalämmön lämmönkeruupiirin asennuksesta. Maalämmön lämmönkeräysjärjestelmä voidaan asentaa pintamaahan, vesistöön tai kallioon, eli käytännössä mihin tahansa.

taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Kauttamme saat käytännössä kaiken, mitä tarvitset taloyhtiön piha-alueen ja kiinteistön ulkopuoliseen remontointiin.

luottokortti

Rahoitus

Urakan rahoittaminen on aina oma kysymyksensä. OP rahoitus on helppo ja turvallinen tapa maksaa
remontti.

Tilaa maksuton kustannusarvio

Viskaa meitä viestillä tai soita myyntiimme 0400 131 363, niin tulemme luoksesi tekemään maksuttoman kustannusarvion!

Maalämmön lämmönkeruujärjestelmää kutsutaan lämmönkeruupiiriksi, lämmönkeruuputkistoksi tai energiakentäksi

Jotta maalämpöpumppu saa maassa olevan lämpöenergian käyttöönsä, tarvitsee se lämmönkeruujärjestelmän. Tätä järjestelmää kutsutaan lämmönkeruupiiriksi tai lämmönkeruuputkistoksi. Maalämmön keruuputkiston asennus voidaan tehdä käytännössä minne tahansa: vaakatasossa pintamaahan, pystysuoraan poraamalla kallioon tai jopa upottamalla vesistöön. Kiinteistön sijainti ei siis rajoita mahdollisuuksia maalämmön asentamiseen ja käyttöön.

Suomen maaperä huomioiden maalämmön keruuputkiston asennus toteutetaan useimmiten kallioon poraamalla. Tälle kallioon porattavalle reijälle on useita kutsumanimiä: porakaivo, lämpökaivo, energiakaivo ja maalämpökaivo. Kaikki yhtä kuvaavia ja päteviä! Kallioon porattava lämpökaivo ei vaadi paljon pinta-alaa, sillä lämmönkeruupiiri asennetaan suoraan alaspäin. Näin ollen maalämmön asennus onnistuu hyvin myös pienelle tontille eikä vaadi laajoja kaivuutöitä, kun taas pintamaahan asennettava lämmönkeruupiiri tarvitsee talon koosta riippuen satoja neliöitä pinta-alaa. Maalämpökaivon poraus on aina ammattilaiselle jätettävä työ.

Tilaa meiltä maalämmön keruuputkiston ja keruupiirin asennus Pirkkalasta käsin koko Pirkanmaan alueelle – tarvittaessa myös muualle Suomessa

PMP-Asennus on monipuolinen urakoitsija, jonka kaartista löytyy jo yli vuosikymmenen kokemus maalämmön keruuputkiston asennuksesta. Erikoisosaamistamme ovat suuret kohteet, kuten hallit, taloyhtiöiden kiinteistöt ja kauppakeskukset, sekä aivan erityisesti niiden porakaivoihin asennettavat maalämpöjärjestelmät. Työskentelemme kuitenkin mielellämme myös muiden kiinteistöjen parissa. Toteutamme yhtä lailla saneeraus- kuin uudiskohteidenkin maalämpöjärjestelmien asennukset.

Maalämpöjärjestelmän asennus on monivaiheinen urakka, jossa tarvitaan osaamista laajalla skaalalla jos koko työ halutaan tehtävän samalla poppoolla. Meiltä löytyy erityisosaamista timanttiporauksesta ja muovihitsauksesta, joita kumpaakin yleensä tarvitaan asennustöissä.

Olemme olleet mukana Suomen suurimpien energiakenttien rakentamisessa, joten ammattitaitoon ja työn jälkeen voitte luottaa.

01

Tilannekartoitus

Maalämmön energiakenttien rakennus alkaa aina ammattilaisen kartoituksella.

02

Tarjous ja sopimus

Tarjoukseen kirjataan maalämmön energiakenttien rakennuksen sisältö sekä aikataulu ja hinta.

03

Toteutus

Kartoituksen ja suunnitelman jälkeen aloitetaan työt.

04

Avaimet käteen

Työn valmistuttua käymme asiakkaan kanssa projektin läpi ja luovutamme loppudokumentaation.

Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

salaojitus tampere pirkanmaa

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Piharakentaminen

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Piharakentaminen taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy