Referenssikohteitamme

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, ja olemmekin koonneet tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia urakoinnista PMP-Asennuksen kanssa.

Piharakentaminen, Taloyhtiö

Kerrostalon piharemontti Tampereella (TVA)

Kun Tampereen Vuokra-asunnot oli vailla osaavaa tekijää Amurin alueen piharemonttiin, he päätyivät valitsemaan PMP-Asennuksen. Ensikontakti yritykseen löytyi Google haun kautta kilpailutusta varten…

Piharakentaminen, Taloyhtiöt

Rivitalon salaojaremontti Lukonmäessä

Kun Lukonmäessä sijaitseva vuonna 1976 rakennettu rivitalo kaipasi salaoja- ja piharemonttia, taloyhtiön hallitus alkoi etsiä remontille tekijää kilpailutuksen kautta…

Salaojaremontti, Taloyhtiö

Rivitalon salaojaremontti Tampereella

Toteutimme salaojaremontin kolmen rivitalon taloyhtiössä Tampereella. Remontin ansiosta koko taloyhtiön osakkeiden arvo nousi…

Saamme kiitosta asiakkailta
hyvästä fiiliksestä ja luottamuksesta

Teknistaloudellisesti toimivin valinta. Asennus toimi hyvin ja aikataulussa. Lopputulos hyvä.

Kopponen, taloyhtiön edustaja, kerrostalon pihakiveyksen saneeraus, Tampere

Arvostimme monialaista osaamistanne, joka ilmeni maanrakennustöistä laattakivien asennukseen sekä terassin tekoon ja valaistuksen/sähköjen asennustöihin, niin että kokonaisuuden teko onnistui yhdeltä ja samalta yritykseltä eli teiltä. Ei tarvittu tilata monelta yritykseltä erikseen ja yksi ja sama mestari vastasi kaikista töistä.

Veli-Matti Puranen, rivitalo-osakkeen terassi- ja piharakentaminen, Tampere

Meidän mielestä työmaa sujui oikein hyvin, huolimatta yllätyksistä matkalla, jotka osoittautuivat mahdottoman hankaliksi. Siitä huolimatta sujui. Toki venyi kun jouduttiin louhimaan ja kiilaamaan kiviä irti kalliosta. Johti kuitenkin tulokseen, johon haluttiin. Kaikki saatiin valmiiksi kesän aikana niinkuin pitikin.

Tuomo Tiainen, taloyhtiön hallituksen edustaja, rivitalon salaojasaneeraus, Tampere

Tekeminen on aina sujunut, eikä poikkeusta tullut tälläkään työmaalla. Kohteella tehtiin salaojaputket sekä maan muokkausta muutenkin. Tilat olivat ahtaat ja haasteelliset toteuttaa. Urakka sujui sovitusti ja ajallaan — Erityinen maininta joustavuudesta, tekemistä rajoittivat omat aikatauluni ja saimme siitä huolimatta työt hoidettua tehokkaasti ja laadukkaasti.

Henri Kestilä, HMK Talotekniikka Oy, pienkerrostalon salaojatyömaa, Tampere

Urakka eteni aikataulussa, muutoksista voitiin sopia joustavasti, henkilöstö oli yhteistyökykyistä, palveluhenkistä ja tuntui ymmärtävä yrityksen palvelutehtävän ajatuksella, että tehdään asiakasta tyydyttävä hyvä lopputulos. Sovittu urakkahinta piti ja yllätyksenä tulleista lisätöistä voitiin sopia joustavasti ja järkevin hinnoin. Taloyhtiön kokemuksen perusteella voin suositella yrityksen palveluja. Tämä on sekä hallituksen pj:n että projektia valvoneen hallituksen jäsenen yhteinen näkemys.

Taloyhtiön puheenjohtaja, kerrostalon salaojaremontti, Tampere

Kohtuuhintainen, nopea ja työ hoitui nopeasti.

Arru, Taloyhtiön hallituksen jäsen

Valitsimme PMP-Asennuksen hyvän maineen ja hinnan takia. Valmistumisen nopeus tuli yllätyksenä, ei ehditty reagoida lisätilauksilla. Yhteistyö sujui hyvin!

Sampo, Taloyhtiön projektipäällikkö, Pirkankatu

Työ valmistui niin vikkelästi, että suorastaan hämmästyin reissusta palattuani, kun piha olikin siinä vaiheessa jo viimeistelyä vaille valmis. Työn jäljestä tuli jo naapureiltakin kehuja eikä itsellänikään
ole sen suhteen mitään huomauttamista.

Kuluttaja-asiakas, uudiskohteen piha-alueen kiveys ja tukimuuri, Kangasala

Asiakkaan tarpeet huomioitiin hyvin esim. meillä iso koira joten ulko-oven edusta hoidettiin nopeasti siihen kuntoon ettei koiraa tarvinnut kantaa ja aina pyrittiin jättämään autolle tilaa pihaan. Jos työntekijät olivat paikalla kun asiakas saapui töistä kerrottiin mitä tehty ja mitä seuraavana päivänä tehdään.

Atte Reijonen, omakotitalon salaojitus, Ylöjärvi

Työmaalla Pentti ja Ville tekivät tosi hyvää työtä ammattitaidolla, ratkaisivat eteen tulleet ongelmat, kuuntelivat meidän mielipiteitä ja tekivät kaiken hyvällä fiiliksellä.

Elina

PMP-Asennus tuntui luotettavalta, olitte asiakas ystävällisiä ja toimitte hyvin, työntekijät mukavia ja asiallisia.

Tuula

Valitsin PMP-Asennuksen, koska vakuutuin kotisivuilla olleista asiakkaiden arvioista. Työ valmistui yhden päivän aikana ja jälki oli siistiä. Parkkipaikasta tuli tasainen aiemman nurmikentän sijasta. Juuri toiveiden mukainen.

Jyrki

Pihatyöt ja piharakentaminen

Omakotitalon piharakentaminen, Tampere

Pihaan asennettiin kiveys koko talon ympäri, kiveys kattaa etupihan pysäköinti- ja pihaliittymäalueen ja takapihan oleskelualueen. Lisäksi rakennettiin istutusaltaat ja muotoiltiin tonttia reunustava istutusalue. Toteutus tehtiin pihasuunnittelijan suunnitelman pohjalta.

Omakotitalo, uudiskohteen piha, Ylöjärvi

Uudiskohteessa toteutettiin koko tontin piharakentaminen. Omakotitalon pihaan rakennettiin terassi, portaat, nurmialueet, istutusalueet ja niiden rajaukset sekä ajotien pintamateriaalit.

Terassit ja oleskelualueet, paikat paljulle ja istutusaltaalle, Tampere

Olemme rakentaneet useisiin omakotitaloihin ja taloyhtiöille terasseja, oleskelualueita ja pergolat. Kuvien omakotitalon suojaisan takapihan terassille sijoitettiin palju sekä porrastettu kulku grillipaikalle ja lasten leikkikentälle. Paritalo-kohteessa terassista rakennettiin oleskelualue, jota rajaa istutusallas.

Uudiskohteen piharakentaminen, Kangasala

Uudiskohteen sisäänkäynnin edustalle asennettiin helppohoitoinen kiveys. Pysäköintipaikalle vievään pieneen rinteeseen rakennettiin portaat sekä tukimuuri. Kivettyä pihaa reunustavat näyttävät seulanpääkivialueet ja istutukset, joiden alustat on siistitty katteella.

Salaojat ja sadevesijärjestelmät

Rivitaloyhtiö As Oy Savotan Sanni, Tampere

Neljän talon rivitaloyhtiön salaojaremontti toteutettiin kesän 2021 aikana. Työ tehtiin talo kerrallaan auki kaivaen, jotta kuinkin talon asukkaille oli mahdollisimman lyhyen aikaa haittaa kaivuista. Monet osakkaista päättivät remontin yhteydessä parantaa omaa piha-aluettaan ja tilasivat uuden terassin tai kiveyksen salaojatyömaan päätteeksi.

Rivitaloyhtiö As Oy Lukonrivi, Tampere

Salaojaremontti kolmen talon rivitaloyhtiössä toteutettiin kesällä 2020.

Maanrakennus ja maalämpöasennukset

Keskitymme maalämpöasennuksissa suurten maalämpökenttien lämmönkeruuputkistojen asennuksiin. Yli kymmenen vuoden kokemuksella olemme olleet rakentamassa Suomen aikoinaan suurimpia geoenergiakohteita.

Viskaa meitä viestillä, kun haluat kuulla tarjouksen tai saada kysymyksiin vastauksia!

Pyydä tarjous   Yhteystiedot

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle ensi tilassa.

 

piharakentaminen

pmp asennus logo

Monipuolinen asennusurakoitsijasi Pirkanmaalla.

AA hyvä luottokelpoisuus sertifikaatti PMP Asennus Oysuomen vahvimmat platina AA sertifikaatti PMP Asennus Oykauppalehti kasvuyritys 2023 sinetti PMP Asennus OyRALA pätevyys sertifikaatti PMP Asennus Oyluotettava kumppani sertifikaatti PMP Asennus OyYrittäjät jäsenyritys PMP Asennus Oy
Copyright © 2024 PMP-Asennus Oy