Timanttiporaus

Timanttiporaus on tärinätön ja pölytön ratkaisu läpivientien tekemiseen, kun rakennetaan uutta tai parannellaan vanhaa.

Timanttiporaukset nopeasti, siististi ja tietenkin kustannustehokkaasti

Timanttipora on siitä mainio laite, että se mahdollistaa tärinättömän työskentelyn. Esimerkiksi piikkaamiseen tai iskuporakoneeseen verrattaessa timanttiporan kanssa runkoäänet jäävät erittäin pieniksi. Pölynhallintaan sekä terien jäähdytykseen ja huuhteluun käytämme yleensä painevettä, joka imuroidaan siististi pois vesi-imureilla. Meidän peräämme ei siis tarvitse lähettää raksasiivoajaa, vaan projekti voi edetä tehokkaalla aikataululla. Tarvittaessa timanttiporaus onnistuu myös kuivana, jolloin edelleen otamme vastuun pölynpoistosta, eikä rakennuksen sisältä päin tehtävä poraus altista pölystä johtuville terveyshaitoille. Tällöin siis remonttikohdetta ja sen lähiympäristön tiloja ei tarvitse evakuoida työskentelyn ajaksi.

Teemme timanttiporausta aina ø 350 mm:n saakka.

Mitä on timanttiporaus?

Timanttiporaus on kustannustehokas ja tarkka tapa tehdä erilaisia läpivientejä tiili-, kivi- ja betonirakenteisiin, esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, lämpö- ja sähköputkia varten. Timanttiporausta käytetään sekä uudis- että korjausrakentamisessa, ja se onnistuu myös raudoitusten läpi. Reikiä voidaan tehdä timanttiporaamalla kaikille pinnoille: lattiaan, kattoon ja seiniin. Osaavan tekijän työnjälkenä on mittatarkka ja siistireunainen reikä.

Timanttiporan tuomat edut

  • Tärinätön työmuoto; runkomelu jää pieneksi.
  • Tämä on läpivientien tekoon erityisen siisti poraustapa, josta ei jää pölyhaittoja.
  • Rakennusta ei tarvitse tyhjentää poraamisen ajaksi.
  • Timanttipora on käytännössä ainoa, joka pärjää koville materiaaleille.
  • Erittäin huoliteltu lopputulos, jossa on vain harvoin tarvetta paikkauksille.

Haluatko tietää, mitä timanttiporaus maksaa?

Pistä meille viestiä ja kerro, missä kaivataan timanttiporausta ja mitä varten. Timanttiporauksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi materiaalin kovuus, paksuus ja porauskulma. Me sitten kyselemme paluupostissa tarvittaessa lisätietoja tai sovimme kartoituskäynnin paikan päällä, jotta voimme laatia joka kohteeseen parhaan mahdollisen tarjouksen.