Muovihitsaus

Olemme sertifioitu muoviputkien pusku- ja sähköhitsaaja, joten rimpauta meille kun tarvitset muovihitsausta Pirkanmaan alueella!

Muovisten paineputkien pusku- ja sähköhitsaus

Muovihitsaus vaatii vahvaa kokemusta ja osaamista onnistuakseen. Pitkän käytännön kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevan tiedon laadukkaasta muovihitsauksesta sinetöi Inspectan muoviputkihitsaajan sertifikaatti, joka meidän takataskusta tietenkin löytyy. Sertifikaattimme käsittää muovisten vesijohtojen sekä viemärilinjojen hitsauksen ja korjauksen, paineputkistojen hitsauksen ja korjauksen sekä muovisen sadevesijärjestelmän hitsauksen ja korjauksen.

Teemme kaikki tarvittavat muoviputkien pusku- ja sähköhitsaukset teollisuuteen, kiinteistöihin ja maanrakennustöiden yhteydessä työreviirillämme, eli koko Pirkanmaan alueella. Olemme yhdistäneet muovihitsauksen ammattitaidon joustavaan ja luotettavaan palveluun.

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaiseen tarkoitukseen tarvitset muoviputkia ja/tai muovihitsausta. Pätevät osaajamme valitsevat yhdessä kanssasi parhaat tuotteet ja toteutustavan.

Muovista on moneksi: miksi kannattaa valita muoviputki

Muovi on hyvä ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi rosteriputkistolle, varsinkin kun puhutaan teollisuushalleista tai uudisrakentamisesta. Muovi kestää hyvin erilaiset sääolosuhteet ja lämpötilavaihtelut, sekä on logistisesti painavia metalliputkia vaivattomampi kuljettaa. Mikäli muovikappaleet ovat edelleen yksittäisiä vaurioita lukuunottamatta hyväkuntoiset, on muovin korjaus erittäin lompakko- ja ympäristöystävällinen ratkaisu koko muoviputken vaihdon sijaan.

Haluatko tietää, mitä muovihitsaus maksaa?

  • Pistä meille viestiä ja kerro vähän, mihin ja millaista muovihitsausta kaipaatte. Me sitten laitamme paluupostissa, mitä työ voisi kustantaa juuri teidän kohteeseen, kivenlujan ammattilaisen tekemänä.